Årsmötesträff, Munkedal

10 - 12 Juni 2011

Torsdag em husbilen är packad och vi ställer kosan mot Munkedal och Pingstträffen, (den andra för oss) Vi åker ner till Prästbäcken mellan Filipstad och Kristinehamn, en bra rastplats (Trafikverkets) att sova över på. Efter frukost på fredag åker vi till Hantverkargatan 10 Kristinehamn för att kolla in en Nordic 600 men si den va såld så det bidde en pall istället………….


Vi drar oss söderut mot Lidköping där vi bara måste in på Husvagns Svensson (förlåt) och titta, ja lite papptallrikar va allt som vart. Hungrig blir man ju också så vi stannar lagar lite mat och sträcker på kropparna. När vi åker ut på 44:an igen ”bonk” punktering en stor skruv in i höger bakdäck, så det blev bara ut i spöregnet och byta. Ja inte jag utan han som kör men lite trevligt prat för att hålla humöret uppe kunde jag åstadkomma, tror jag.

Söndag morgon ca kl 800 ställde vi kosan hemåt 60 mil framför oss på E45 (nästan hela vägen) som måste vara den tråkigaste väg som finns men vi tog det lugnt och fint så var vi hemma vid 1830.


Hälsingarna


Karin o Leif Ferm

Nordic 127

Här finns ytterligare en berättelse från den här träffen