Elmia, Jönköping

10 - 13 September 2009

Herre Gud vilken stor mässa! På vägen ner stannade vi till och köpte oss lite polkagrisar, kustvägen som egentligen är mysigare att köra hoppade vi över denna gång. Hela höjden ner mot Vättern är fylld av vit snö som när man kommer närmare Jönköping visar sig vara husbilar och husvagnar av alla de slag. Det är lätt att hitta sin plats och Nordic-byn. Väl framme är det bara att försöka planera hur man på bästa sätt ska ta sig igenom alla mässhallar. Efter att ha gått igenom de flesta märkena är det roligt och tryggt att konstatera att det egna märket är det bästa märket.

På lördagen besökte Lasse Holm och Diggiloo Nordic-montern. Vi var många som ville passa på att få höra och samspråka med Lasse. Lasse pratade med alla i VIP- hörnan och vår Web-master Agneta fick sig en ”kram”.

Att besöka en så stor mässa som Elmia kan vid första anblicken verka skrämmande, men tack vare våra värdars förberedelser så blir upplevelsen mycket bra. Utsikten från Nordic byn är bländande och buffén vi bjuds på av Nordic på fredagskvällen gör gott för en mässtrött Nordic-medlem.

Tack för ett trevligt arrangemang.  

 

Katy, Nordic 51