Årsmötesträff Strömstad

13-15 Maj, 2005

Pingstträffen 2005

 

Fredagen 13 maj öppnade vi portarna för vår andra husbilsträff som värdpar. 

Vi samlas på Seläters Camping i Strömstad. De som kom tidigt fick den stora äran att hjälpa till att rese partytältet som vi hyrt, då det inte fanns en så stor lokal att vara i. 

På pingstafton hade det kommit 53 husbilar, efter årsmötet hjälptes vi åt att göra iordning kvällens matlåda som bestod av ca. 500g färska Strömstads räkor med ett gott bröd till. Vi hade också köpt in årets vin till räkor, Pandalus Partner.

                                                    

På Pingstdagen laddade vi för en båtresa från Seläter till Ursholmarna i två båtar, vi passerade Kostersundet och vidare ut till Ursholmen, där vi fick möjlighet att se sälar som låg och solade på kobbarna. På Ursholmen gick vi iland och vandrade upp till fyren. På väg hem åker vi sakta förbi ”Alaska” som Hilma Swedal” byggde upp på Nord Långö efter sina strapatser som guldgrävare i Alaska.

   

Annandagen Pingst och vår träffs sista dag, alla börjar dra sig hemåt, vi har uppmanat alla som har möjlighet att stanna några dagar extra att passa på att åka in i Norge då det är 17 maj imorgon då vi bara är ca.2 mil från Norska gränsen (Norges nationaldag som firas med pompa och ståt). 


Vi tackar våra husbilskompisar för en trevlig Pingsthelg tillsammans 

 

Vid pennan  Nordic 81