Nordic Open Golf, Kristinehamn

18 September 2008

Så har då Nordic Open Golf spelats för 7:e året i rad. Spelplatsen i år var Kristinehamns Golfbana – trevlig bana dock något blöt p g a det myckna regnandet. Vi husbilsåkande golfare hade möjlighet att övernatta på golfklubben med fri tillgång till el, toa, dusch – tack för det!


Det var 9 spelare som var och med och kämpade om de fina priserna och den åtråvärda statyetten. Segraren får en inteckning (namnskylt) på den stora statyetten som förvaras på Nordic Husbilar AB samt en mindre kopia av densamma för att pryda prisbordet hemma. I år var det tre startande som redan hade en  inteckning men tyvärr lyckades det inte få en till i år.


 

Nordic Open Golf är som namnet säger en öppen tävling och även andra än Nordicägare kan delta (leverantörer, sponsorer, ”bollplank” etc)


I år belades första platsen av en (ännu!) icke Nordicägare, som deltagit i de flesta  Nordic Open Golf, nämligen Curt Nordh ( en god vän och bollplank till Ove). På andra plats kom  Rune Thyni (284) medan Ia Thyni (284) belade tredje platsen. Ia Thyni vann också ”närmast hål” tävlingen.


I sedvanlig ordning var prisbordet stort och välfyllt. Alla tävlande fick också ett ”startkit” före starten, macka och dryck efter 9 hål och en god lunch vid prisutdelningen.


Vi tävlande framför här ett stort tack till Nordic Husbilar AB – med Ove i spetsen – för arrangerandet av denna trevliga tävling och allt däromkring. Jag rekommenderar alla golfare i Nordic Husbilsklubb att vara med kommande år.


Förutom tacket till Nordic Husbilar AB vill vi också tacka alla sponsorer av priser till tävlingen: Alde, Dometic, Handelsbanken Finans, Svenska Dynor AB och så Nordic Husbilar AB förståss.


Noterat av Rune (284)